nekretnine u istri hrvatskoj Can Be Fun For Anyone

Wiki Article

“Open up Room” ili otvoreni prostor sve je češći u stanovima i kućama novije gradnje. Riječ je o velikom, spojenom prostoru…

Vlasti čine sve kako bi osigurale da su životi u Beylikduzu sigurni obnavljajući stare zgrade i podržavajući novije građevine u tim mogućim zemljotresima.

We use cookies on our Site to provde the most appropriate experience by remembering your preferences and repeat visits. By clicking “Accept”, you consent to the use of Each of the cookies.

To uključuje organiziranje smještaja, unajmljivanja vozila i sve ostalo što bi Vam moglo zatrebati kako bi ostvarili kupnju nekretnina u Hrvatskoj, brzo i sa lakoćom.

Osnovana 2004. godine, Intelligent Devote Homes raste kako bi postala najveća tvrtka za promet nekretnina na sjeveru Hrvatske i najuglednija tvrtka za luksuzne nekretnine u zemlji.

S mnogim vrstama prijevoza, iz Bešiktaša možete ići u bilo koji dio grada. Jedini nedostatak je što u blizini nema željezničkih stanica. Jedino prijevozno sredstvo je trajekt i Metrobus. Ako uzmete Metrobus, morat ćete se šetati do twenty minuta niz ulicu.

Istra Plus Vas traži suglasnost za korištenje kolačića u svrhu poboljšanja naše usluge i oglašavanja. Za više informacija ili unaprjeđenje postavki, molimo pronađite više informacija na linku Slažem se

Ova Net stranica koristi kolačiće poslužitelja u namjeri poboljašanja (ili što boljeg) korisničkog iskustva prilikom korištenja stranice. Da li se slažete s upotrebom kolačića?

Stara kamena kuća za adaptaciju sa tri štalice i okućnicom Kamena kuća nalazi se u starogradskoj jezgri tipičnog istarskog mjesta, na mirnoj lokaciji, a kojoj pripadaju tri štalice i velika okućnica od 1200 m2 Prodavatelj: IN FIDUCIA NEKRETNINE D.O.O. ID: 242932

Agencija ima više od 15 ovlaštenih i licenciranih agenata, opsežne usluge i oglašavanje u cijeloj Europi sa snažnom mrežom nekretnina u ten-ak zemalja koji prate kljente od prvog kontakta, very same prezentacije nekretnine, savjeta pa sve do trenutka primopredaje iste novom vlasniku. Agencija ima i pravnu službu koja se sastoji od tima odvjetnika koji svim klijentima koji se odluče za suradnju sa našom agencijom pružaju sve pravne usluge, savjete, i obavljaju sve pravne poslove počevši od knjižno-imovinske provjere nekretnine, izrade svih pravnih akata ( predugovor, ugovor i sl.

Kvintet je tvrtka za posredovanje u prometu nekretninama koja vam može ponuditi profesionalnu uslugu bilo da kupujete ili prodajete nekretninu.

Naš je cilj osigurati najbolje u profesionalnim rezidencijalnim i komercijalnim uslugama za nekretnine bogatim klijentima, koncentrirajući se na tržište više razine koje zadovoljava potrebe profinjene klijentele.

Nepremičninska agencija Kvintet za svoje stranke opravlja zanesljive in strokovne storitve posredovanja v prometu z nepremičninami na področju hrvaške Istre.

Kod gradnje: • Posredujemo kod projektiranja i arhitektonskih usluga, Posredujemo kod parcelacije i svih gemetarskih usluga za ucrtavanje gradilišta izgrade, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje lokacijske dozvole, Prikupljanje svih dokumenata za ishodovanje građevinske dozvole, Prikupljanje sve potrebne dokumentacije za dobivanje uporabne dozvole, Ugovoranje priključaka read more struje, vode, kanalizacije za potrebe nove građevine.

Za porodice koje imaju decu postoje dva zabavna centra pod nazivom Star Park i Florya luna park. Uprkos tome, infrastruktura u regionu nije dobro razvijena, ali pokazuje obećanje u razvoju poslovanja.

Report this wiki page